Ir o contido principal
Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na <a href="https://assets.usc.gal/gl/aviso-legal">política de cookies</a>.

María Lourdes Vázquez Oderiz

Investigación

Materias con docencia

Bromatoloxía I
Grao en Nutrición Humana e Dietética
2do curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias dos Alimentos
Bromatoloxía II
Grao en Nutrición Humana e Dietética
2do curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Ciencias dos Alimentos
Dietética
Grao en Nutrición Humana e Dietética
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde
Percepción sensorial e gastronomía
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Practicum
Grao en Nutrición Humana e Dietética
4to curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Practicum e Traballo Fin de Grao

Horarios de titorías

Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.