Investigación
Materias con docencia
Biotecnoloxía de alimentos
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
|
|
Calidade microbiolóxica dos alimentos
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
|
|
Nutrixenética e nutrixenómica
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
4to curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
|
|
Procesos biotecnolóxicos na industria alimentaria
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
4to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas
|
|
Tecnoloxía Alimentaria II: Tecnoloxías Específicas dos Alimentos de Orixe Animal
Grao en Veterinaria
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria
|
|
Traballo fin de máster
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
2do curso | Traballos Fin de Grao e Máster | Obrigatorio | Traballo Fin de Máster e Prácticas Externas
|
Horarios de titorías
Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.