Ir o contido principal
Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na <a href="http://assets.usc.gal/gl/aviso-legal">política de cookies</a>.

Patricia Regal López

Investigación

Materias con docencia

Alimentación Saudable
Programa Universitario de Maiores: IV Ciclo [Lugo]
2do curso | Primeiro semestre | Optativo | 2º curso
Alimentación Saudable
Programa Universitario de Maiores: IV Ciclo [Lugo]_ed1
2do curso | Primeiro semestre | Optativo | 2º curso
Bromatoloxía I
Grao en Nutrición Humana e Dietética
2do curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias dos Alimentos
Caracterización e estudos in vitro de compostos bioactivos
Máster Universitario en Biociencias Moleculares [L]
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Caracterización e estudos in vitro de compostos bioactivos
Máster Universitario en Biociencias Moleculares [S]
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Dietoterapia e Soporte Nutricional I
Grao en Nutrición Humana e Dietética
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde
Dietética
Grao en Nutrición Humana e Dietética
3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde
Hixiene I : Hixiene Xeral e Seguridade Alimentaria
Grao en Veterinaria
4to curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria
Hixiene III: Inspección e Control da Carne e Produtos Cárnicos
Grao en Veterinaria
5to curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria
Nutrición
Grao en Bioquímica (2ªed)
3ro curso | Primeiro semestre | Optativo | Mención en Bioquímica Agroalimentaria
Nutrición funcional, especial e ergoxenética
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Traballo fin de máster
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
2do curso | Traballos Fin de Grao e Máster | Obrigatorio | Traballo Fin de Máster e Prácticas Externas

Horarios de titorías

Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.