Investigación
Materias con docencia
|
Hixiene II: Inspección e Control do Leite, o Peixe e Outros Alimentos
Grao en Veterinaria
5to curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria
|
|
|
Nutrición Comunitaria e Educación Nutricional
Grao en Nutrición Humana e Dietética
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Saúde Pública e Nutrición Comunitaria
|
|
|
Seguridade alimentaria
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
|
Horarios de titorías
| Día | Hora | Lugar |
|---|---|---|
| Luns | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Martes | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Mércores | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Xoves | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Venres | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Luns | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Martes | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Mércores | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Xoves | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |
| Venres | 12:00-13:00 | Despacho del profesor |