Pasar al contenido principal

Obradoiros de elaboración de queixo en ecolóxico na USC

Obradoiros de elaboración de queixo en ecolóxico na USC
Obradoiros de elaboración de queixo en ecolóxico na USC
Serán en Santiago e Lugo os días 25 e 30 de abril, respectivamente

Coñecer os produtos lácteos que consumimos en Galicia e aprender a facer queixo dun xeito artesanal son os obxectivos dos obradoiros que se desenvolverán nos Campus de Santiago e Lugo os días 25 e 30 de abril, respectivamente. Dando continuidade ao Plan Formativo do Proxecto de Hortos Urbanos da USC, a Oficina de Desenvolvemento Sostible da USC organiza estes dous obradoiros de elaboración de queixos en ecolóxico que terán lugar nas cociñas do Colexio Maior Fonseca, en Santiago, e da Residencia Universitaria Bal e Gay, en Lugo, en horario de tarde. A inscrición será de balde (cunha achega voluntaria de 2 euros para material), sendo só preciso enviar un correo a entransicion [at] usc.es (entransicion[at]usc[dot]es) indicando nome completo, colectivo ao que se pertence (estudante, PDI ou PAS), centro de estudos ou traballo, enderezo electrónico e teléfono móbil de contacto. As prazas serán limitadas e cubriranse por orde de inscrición, dando prioridade aos membros da comunidade universitaria (data límite de inscrición en Santiago: 24 de abril ás 12.00h, en Lugo: 29 de abril ás 12.00h).

Los contenidos de esta página se actualizaron el 18.04.2013.