Ir o contido principal

Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na política de cookies.

Traballo fin de máster

  • 2024/2025
  • Créditos ECTS
    Créditos ECTS: 12

    Horas ECTS Criterios/Memorias
    Traballo do Alumno/a ECTS: 298.35
    Horas de Titorías: 1.25
    Clase Interactiva: 0.4
    Total: 300

    Linguas de uso
    Castelán, Galego

    Tipo:
    Traballo Fin de Máster RD 1393/2007 - 822/2021

    Departamentos:
    Organización de Empresas e Comercialización, Química Física, Enxeñaría Química, Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía, Departamento externo vinculado ás titulacións, Departamento da Área do Profesional da USC 991

    Áreas:
    Comercialización e Investigación de Mercados, Química Física, Enxeñaría Química, Nutrición e Bromatoloxía, Tecnoloxía de Alimentos, Área externa M.U en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias, Área do Profesional da USC

    Centro
    Facultade de Ciencias

    Convocatoria:
    Traballos Fin de Grao e Máster

    Docencia:
    Con docencia

    Matrícula:
    Matriculable

  • Maria Belen Garcia Gomez

    Departamento
    Departamento da Área do Profesional da USC 991
    Área
    Área do Profesional da USC
    Correo electrónico
    mariabelen.garcia@usc.es
    Categoría
    Profesional da USC

    Patricia Lopez Sanchez

    Departamento
    Departamento externo vinculado ás titulacións
    Área
    Área externa M.U en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
    Correo electrónico
    patricialopez.sanchez@usc.es
    Categoría
    Profesional área externa_máx. 30 h

    Ricardo Daniel Estévez López

    Departamento
    Departamento externo vinculado ás titulacións
    Área
    Área externa Grao en Nutrición Humana e Dietética
    Correo electrónico
    ricardodaniel.estevez.lopez@rai.usc.es
    Categoría
    Profesional área externa_máx. 30 h