Vistas a ABCR Labs e Meteogalicia
Visitas a ABCR Labs e Meteogalicia do alumnado do Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial.
Leer másVisitas a ABCR Labs e Meteogalicia do alumnado do Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial.
Leer másNo acto institucional entregáronse os premios ‘A Ciencia en Imaxe’ e foron recoñecidos catro relatorios da XV Xuntanza de Investigador@s Nov@s no ámbito da Química
Leer másA publicación preséntase este venres 15 ás 17.30 horas no Paraninfo da Universidade
Leer másNeste concurso, que conmemora a festividade do patrón das facultades de Ciencias, acéptanse instantáneas sobre conceptos fundamentais, tecnolóxicos ou de I+D
Leer másCaracterízase, segundo a spin-off da USC i-Grape, polo seu alto contido en compostos bioactivos e polas súas propiedades naturais antimicrobianas e antioxidantes
Leer másA profesora e investigadora do CiQUS da USC recibe o maior recoñecemento en España para persoal investigador novo na modalidade ‘Felisa Martín Bravo’
Leer másPremian as traxectorias investigadoras de Santiago Lago, Alberto Bugarín e Diego Peña
Leer másO 5º Congreso Internacional TechnoHeritage2024 desenvolverase do 25 ao 27 de setembro no Paraninfo da Universidade
Leer másServiron para a divulgación dos avances máis recentes neste campo do coñecemento e de escenario para debater arredor das perspectivas profesionais futuras
Leer másO 5º Congreso Internacional TechnoHeritage2024 inaugurouse no Paraninfo da Universidade
Leer másConvértese no terceiro español en recibir este recoñecemento internacional
Leer másA vicerreitora de Política Científica Pilar Bermejo salientou na apertura “a excelente reputación” deste congreso internacional que chega xa á súa edición número once.
Leer másActo de Graduación XII promoción do Grao en Química da USC. Venres 19 de xullo de 2024
Leer más1ª convocatoria de matrícula para admitidos: 30 xullo - 1 de agosto
Aly Jesús Castillo propón na primeira tese industrial da Facultade de Química da USC novos enfoques que dan resposta ás actuais demandas do sector agroalimentario
Leer más