Ir o contido principal

Curso de análise sensorial de alimentos na Aula de Produtos Lácteos

22/09/2022 - 9.30 horas

As técnicas da Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias da USC Rebeca Carballo e Paz Fernández Albalat imparten este acción do Programa de Formación do Campus Terra aberta á comunidade universitaria e tamén a empresas

Plan de formación de Campus Terra 2022
Plan de formación de Campus Terra 2022

Un curso de análise sensorial de alimentos reactiva este xoves,  a partir das 9.30 horas, nas instalacións da Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus de Lugo da USC, o plan formativo do Campus Terra, un ambicioso programa que busca ampliar as competencias do seu alumnado e PDI, así como do tecido empresarial e dos axentes produtivos a través de cursos de temáticas específicas que se desenvolverán ata finais de novembro. As prazas ofertadas en cada un dos módulos específicos programados son limitadas e a inscrición xa está aberta en liña.

O curso de análise sensorial de alimentos, unha proposta aberta á participación de estudantes, investigadores e empresas do sector, estará impartido por Rebeca Carballo e Paz Fernández Alabat. Os obxectivos deste programa pasan por afondar sobre conceptos básicos da análise sensorial relacionados coa fisioloxía e a percepción, así como respecto da súa metodoloxía.

 

Oferta formativa específica do Campus Terra da USC
Oferta formativa específica do Campus Terra da USC
Os contidos desta páxina actualizáronse o 22.09.2022.