Ir o contido principal

Un obradoiro de elaboración de derivados lácteos ecolóxicos cita uns 20 participantes na APLTA do Campus Terra da USC

Un taller de elaboración de derivados lácteos ecológicos cita a unos 20 participantes en el APLTA del Campus Terra de la USC
Un taller de elaboración de derivados lácteos ecológicos cita a unos 20 participantes en el APLTA del Campus Terra de la USC
Un total de 20 persoas participaron este martes na Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC nunha actividade de elaboración de derivados lácteos ecolóxicos,...
Lugo

Un total de 20 persoas participaron este martes na Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) do Campus Terra da USC nunha actividade de elaboración de derivados lácteos ecolóxicos, unha actividade formativa complementaria organizada no marco do XII Congreso da Sociedade Española de Agricultura Ecolóxica.

 

Máis información no Xornal da USC

Os contidos desta páxina actualizáronse o 25.02.2022.