Ir o contido principal

Un curso de elaboración de queixos de pasta branda cita no Campus Terra da USC preto dun centenar de produtores de toda España

Un curso de elaboración de quesos de pasta blanda cita en el Campus Terra de la USC a cerca de un centenar de productores de toda España
Un curso de elaboración de quesos de pasta blanda cita en el Campus Terra de la USC a cerca de un centenar de productores de toda España
Un curso de elaboración de queixos de pasta branda organizado pola Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxía Alimentarias (APLTA) e a Escola Politécnica Superior (EPS) do Campus Terra da USC en...
Lugo

Un curso de elaboración de queixos de pasta branda organizado pola Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxía Alimentarias (APLTA) e a Escola Politécnica Superior (EPS) do Campus Terra da USC en colaboración coa empresa Chr. Hansen congregou preto dun centenar de participantes procedentes de toda España.

 

Máis información no Xornal da USC

Os contidos desta páxina actualizáronse o 25.02.2022.