Presentan en Farmacia os resultados do proxecto ValICET de valorización de residuos agroindustriais para a súa aplicación na industria alimentaria
ValICET está coordinado polo grupo de investigación da USC FoodChemPack
Ler máisValICET está coordinado polo grupo de investigación da USC FoodChemPack
Ler máisA tese doutoral elaborada por Jaime Rafael Santoni e dirixida polo catedráticos da USC no Campus Terra Carlos Franco e José Luis Benedito, no marco da que se analizaron preto de 800 mostras dos principais matadoiros do país, revela poucos casos de contaminación alta e descarta que a carne de vacún local supoña un risco para a saúde
Ler máisEste proxecto internacional coordinado pola catedrática da USC Marta Lores recibiu do programa H2020 un financiamento superior aos oito millóns de euros
Ler máisA USC colabora co Instituto de Investigación Sanitaria (IDIS) na organización este martes 26 do I Congreso Nutriage
Ler máisA alimentación sostible e segura supón un dos piares do proxecto de especialización do Campus Terra da USC, di a vicerreitora Montserrat Valcárcel na apertura do congreso
Ler máisA vicerreitora de Coordinación do Campus de Lugo, Montserrat Valcárcel, presidirá a apertura deste foro, ás 9.45 horas, no salón de actos do centro universitario lugués
Ler máisO Colexio de Enxeñeiros Técnicos Industriais de Lugo e Adinu gratifican con 2.000 euros os mellores TFG da última promoción de graduados na Facultade de Ciencias da USC
Ler máisTrátase dun foro de análise e debate orientado á participación da comunidade universitaria, pero aberto a todo o público interesado e preocupado por seguir unha alimentación saudable
Ler máisA investigación na que participa o BioGroup pretende introducir na dieta atlántica parámetros ambientais que minimicen impactos como a pegada de carbono
Ler máisO reitor Antonio López, en calidade de presidente da Fundación, e o director xeral da compañía, Joaquín González, asinaron o acordo nun acto celebrado este xoves na Reitoría compostelá
Ler máisO acordo contempla a elaboración de libros de cociña e receitarios con aval científico da Fundación Dieta Atlántica
Ler máisO First Iberian Meeting in Separation Sciences & Mass Spectrometry estenderase ata o vindeiro venres 11 de outubro
Ler máisO First Iberian Meeting in Separation Sciences & Mass Spectrometry estenderase entre o 8 e o 11 de outubro
Ler máis