Ir o contido principal

Percepción sensorial e gastronomía

1º semestre - Do 03 ao 09 de novembro
Luns
10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
12:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Martes
11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
12:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Mércores
10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Xoves
10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
12:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Exames
14.01.2026 11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
12.06.2026 10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Profesorado
María Lourdes Vázquez Oderiz
Mª Ángeles Romero Rodríguez Coordinador/a