Ir o contido principal
Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na <a href="https://assets.usc.gal/gl/aviso-legal">política de cookies</a>.

Tecnoloxías innovadoras no procesado e mellora nutricional dos alimentos

2º semestre - Do 07 ao 13 de abril
Luns
11:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Martes
11:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Mércores
11:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Xoves
11:00-13:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Exames
03.06.2025 10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
11.06.2025 10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Profesorado
Alicia Del Carmen Mondragon Portocarrero