Ir o contido principal

Biotecnoloxía dos alimentos fermentados

2º semestre - Do 09 ao 15 de marzo
Luns
12:00-14:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
16:00-17:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
17:00-18:00 Grupo /CLIS_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Martes
12:00-14:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
16:00-18:00 Grupo /CLIS_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Mércores
12:00-14:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
16:00-18:00 Grupo /CLIS_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Xoves
12:00-14:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Exames
26.05.2026 10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
19.06.2026 11:00-12:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Profesorado
Angel Cobos Garcia Coordinador/a
Olga Diaz Rubio