Ir o contido principal

Calidade microbiolóxica dos alimentos

2º semestre - Do 24 ao 30 de marzo
Luns
16:00-18:00 Grupo /CLE_01 FAC.FARMACIA
Martes
16:00-18:00 Grupo /CLE_01 FAC.FARMACIA
Mércores
16:00-18:00 Grupo /CLE_01 FAC.FARMACIA
Xoves
16:00-18:00 Grupo /CLE_01 FAC.FARMACIA
Venres
16:00-17:00 Grupo /CLE_01 FAC.FARMACIA
17:00-18:00 Grupo /CLIL_01 FAC.FARMACIA
Exames
23.05.2025 10:00-11:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
27.06.2025 16:00-17:00 Grupo /CLE_01 0P AULA 2 PLANTA BAIXA
Profesorado
Maria Del Pilar Calo Mata Coordinador/a
Maria Trinidad De Miguel Bouzas
Marta Prado Rodriguez